New York  | San Francisco | Miami | Washington DC 

New York Movers&Storage in Winter 2010/11

Experiența noastră în relocarea New York-ului, mutarea și depozitarea bunurilor arată că mutarea pe timp de iarnă nu este o sarcină simplă pentru clienții noștri. Iarna face ca mișcarea să fie o experiență mai grea, în principal din cauza temperaturilor scăzute. Dar poți muta „pe calea caldă” atunci când ai alături o echipă profesionistă de mutatori din New York.

Așa că pune-te într-o stare de spirit bună și începe să-ți planifici mutarea în ciuda temperaturii de afară. În plus, găsiți întotdeauna că puteți avea un serviciu complet de mutare și depozitare în tot New York-ul!

Dacă ați contactat deja unele companii de mutări, probabil că știți acum că nimeni nu vrea să se ocupe de vremea rece și nici să se simtă încălzit la ideea de a conduce pe zăpadă deasă sau pe „gheață neagră”. La Empire New York Movers suntem complet echipați și disponibili pentru tot anul. Instalațiile noastre de depozitare sunt climatizate, curate și uscate. Obțineți o ofertă gratuită și de la noi și puteți obține tarife mici de mutare pentru acest sezon de iarnă. 😉

Câteva sfaturi despre mutarea și depozitarea în timpul iernii, care vă pot da atenție. Este ceea ce echipa noastră profesionistă de mutări va sfătui orice client care dorește să se mute în New York sau oriunde altundeva iarna.

Mutarea la New York iarna:

1. Indiferent unde vă mutați, pentru a planifica întotdeauna vremea rece.

2. Nu vă împachetați toate hainele calde. Vremea rece periculoasă nu poate lua prin surprindere în noua locație în timpul iernii.

3. Curățați-vă căile de acces și trotuarele de gheață și zăpadă pentru a preveni derapajul deplasarilor în timp ce vă încărcați sau descărcați bunurile.

Depozitare New York :

Dacă decideți că nu veți avea nevoie de servicii de depozitare ny (de fapt, acest lucru nu este atât de recomandat în timpul iernii), sau trebuie să mutați la distanță lungă , trebuie să vă pregătiți lucrurile care vor fi în frig sau vreme. Prin urmare, evitați ambalarea lichidelor care pot îngheța în timpul mutării,
iar mobilierul din lemn sau alte articole se pot deteriora la temperaturi scăzute. Solicitați companii dvs. de mutări material de ambalare adecvat pentru orice obiect care sunt sensibile la frig și nu uitați să vă luați plantele cu dvs. și să nu lăsați la temperaturi scăzute pentru o durată lungă de timp.

Este obișnuit ca cineva să se simtă copleșit de mutare pe timp de iarnă în New York . Pentru cei care care care care care care care care au probleme de anxietate cu mutarea în această activitate a anului, cu posibilitatea de a transforma un negativ într-un profit pozitiv profitând la maximum de mișcare.

Contactați compania noastră de mutări și verificați disponibilitatea. ( 212 – 365 – 8367 )

New York Movers&Storage in Winter 2010/11

Book your storage unit today and enjoy special discounts

First Month 1$ or Up to 50% Off*

*Deal is subject to certain terms and conditions, Contact us for more details.